روزگاری با جامعه

استاد حامدی نژاد استاد بسیار خوب و مهربانی بود که کلاس پرانرژی داشت و آن را به خوبی اداره میکرد.ایشان استاد مبانی جامعه شناسی ما بودندو بیشتر سعی میکردند درمورد تمام مسائل جامعه برای ما دانشجویان صحبت کنند و اطلاعات زیادی به ما دهند.
کلاس ایشان بسیار شاد و نشاط آور بود و هیچ کس درتمام طول کلاس اصلا احساس خستگی نمیکرد بلکه بچه ها بسیار مشتاق برای کلاس ایشان بودند.گروهی از بچه ها یک کنفرانسی را ارائه میدادند و این باعث میشد یک بحثی در کلاس ایجاد شود و همه افراد در بحث مشارکت کنند و طرز فکر خود را باز گویند و با طرز فکر دیگران آشنا شوند .استاد از ما کارنوشت هایی در موضوعاتی مختلف میخواستند که این کار به ما کمک میکرد تا بتوانیم استعداد نوشتن و نویسندگی خود را شکوفا کنیم.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

نظرات (۱)

به جمع کاربران بلاگ بیان خوش آمدید.
این یک نظر آزمایشی است.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی